Palangos oro uostas (PLQ)

Autonuoma Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Tenerifėje. Automobilių nuoma Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Tenerifėje. Autonuoma Vilniuje, Kaune, Klaipėdoja, Palangoje, Rygoje, Taline ir autonuoma Tenerifėje.

Paieška

Automobilių nuoma Palangos oro uoste PLQ

Pasitiksime atvykimo salėje, greitas automobilio paėmimas, užtruksite tik 5 minutes.       

Pasitinkančio vadybininko  tel. +370 620 22922

Liepojos pl. 1 Palanga, Lietuva  LT-00169

Automobilio grąžinimas Parking P 2. užtruksite tik 3 minutes. Galimas paėmimas ir grąžinimas visą parą. Pagalba ir konsultacijos visą parą tel. +370 616 55336.

Apie automobilių nuomą Palangos oro uoste

Automobilių nuomą Palangos oro uoste ypač pamėgo ne tik šiame oro uoste savo kelionę po Lietuvą pradedantys turistai, bet ir atostogauti ar aplankyti giminių į Lietuvą sugrįžę emigrantai. Išsinuomoti automobilį Palangos oro uoste greita ir paprasta – tai galite padaryti dar prieš skrydį internetu arba paskambinę telefonu +370 616 55336. Vadybininkai pasitiks Jus atvykimo salėje ir palydės iki rezervuoto automobilio.  Grąžinti nuomotą automobilį taip pat paprasta – P2 parkinge palikite užrakintą automobilį, raktelį įmeskitę į seifinę dėžutę ir gero skrydžio! Jei turite klausimų, skambinkite vadybininkams Palangoje (tel. +370 620 22922). TopRent – naujų automobilių nuomos kompanija Palangoje.

Rodyti žemelapį