Vilniaus oro uostas (VNO)

Autonuoma Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Tenerifėje. Automobilių nuoma Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Tenerifėje. Autonuoma Vilniuje, Kaune, Klaipėdoja, Palangoje, Rygoje, Taline ir autonuoma Tenerifėje.

Paieška

Automobilių nuoma Vilniaus oro uoste VNO

Paprasta pasiimti: tiesiog  eikite į automobilių nuomos centrą, esantį Parking P4. Rodunios kelias 1 .  Automobilio pasiėmimo trukmė vos 8 min.

Paprasta grąžinti: nuomotų automobilių grąžinimo aikštelė Parking P4.

tel. +370 616 55336

el. p.: info@toprent.lt

Adresas: Rodūnios kelias 1,  LT-02188 Vilnius, Lietuva

Parkingas oro uoste: 20 metrų nuo atvykimo salės. Galimas atsiėmimas/grąžinimas visą parą.

Apie automobilių nuomą Vilniaus oro uoste

Automobilių nuoma Vilniaus oro uoste VNO – itin mėgstama paslauga į Vilnių atkeliaujančių svečių ir užsienio šalyse gyvenimą kuriančių Lietuvos piliečių. Automobilį galitę pasiimti ir grąžinti visą parą, kai tik Jums patogu, pavyzdžiui, iškart po skrydžio anksyvą rytą arba naktį. Jei iš Lietuvos neplanuojate skirsti lėktuvu – ne problema, nes automobilį galite palikti ir kitose vietose, pavyzdžiui, miesto ofise. Taip pat yra galimybė nuomotą automobilį grąžinti Palangos oro uoste (PLQ), Kauno oro uoste (KUN), Kaipėdoje ir netgi Rygoje ar Taline. Jei šalyje ketinate likti ilgiau, siūlome ilgalaikę naujų automobilių ir mikroautobusų nuomą privatiems ir veiklos nuomą verslui už patrauklią kainą.

Rodyti žemelapį